مبتلايان به آسم معمولاً حداكثر تحت تأثير ۲ يا۳ غذا قرار مي گيرند اما تصور غلط رايج اين افراد اين است كه به طيف وسيعي از غذا ها حساسيت دارند.

شناسايي محرك هاي آسم و پرهيز از آنها در پيشگيري از تشديد اين بيماري امري ضروري است. شايع ترين غذاهاي محرك آسم عبارتند از شير، ماست و ساير فراورده هاي لبني، تخم مرغ، ميگو، ماهي، مركبات ، سويا و گندم . مواد غذايي كه اثر منفي روي عملكرد ريه ها دارند: نمك؛ مصرف زياد نمك مي تواند سبب تشديد انقباض عضلات در بيماران مبتلا به آسم و در نتيجه تشديد آسم شود. همچنين نمك زياد سبب اختلال خون رساني به ريه ها مي شود؛


کشکول عناوین مذهبي ، فرهنگي وی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تاسیسات ساختمان آموزش و راهکارهای آن تجهیزات اشپزخانه صنعتی ویکی تاپ zibaee Matt پهنه ی کویر Nicole کانال نهم،کلاس نهم،کانال نهمی ها،دانلود گام به گام نهم،دانلود رایگان گام به گام کسب و کار آنلاین سین